Firmamız EFE ENERJİ A.Ş. ulusal ve uluslararası projelere finansman desteği sağlayarak tecrübeli ekip ve teknolojik ekipmanı bir araya getiren stratejik ortaklıklar kurmak ve  özel projeleri hayata geçirmek amacı ile kurulmuştur. EFE ENERJİ A.Ş. alt yapı ve üst yapı inşaatları, enerji santralleri petrol tesisleri,çimento fabrikaları, petrokimya ve gaz tesisleri, kağıt fabrikaları, demir çelik tesisleri, ağır çelik binalar, su arıtma tesisleri, yüksek kapasiteli sac ve paslanmaz depolama tankları, c.s. ve  paslanmaz boru hatları,teknolojik ekipman montajı v.b her türlü endüstriyel tesislerde anahtar teslim proje ve müteahhitlik hizmeti vermektedir.

EFE ENERJİ A.Ş.  üstlendiği taahhütlerini, mümkün olan en kısa zamanda, en düşük maliyet ve en yüksek kaliteyle tamamlayarak kalıcı yapılar ortaya çıkarma misyonuyla hizmet vermektedir.

Gelişen yapı teknolojisine ayak uydurarak kullandığı ekipmanı sürekli güncellemek ve deneyimli personelin kendi alanlarındaki gelişmeleri takip ederek sürekli kendisini geliştirmesi ve müşterilerine en iyi hizmeti sunması vazgeçilmezimizdir.

Üstlenmiş olduğumuz projelerde hedefimiz; planlanan zaman aralığında, planlanan bütçe ve istenilen kalitede işçilik ile nitelikli teknik kadromuz ve doğru ekipman desteği ile projeyi eksiksiz bitirebilmektir. Bu hedefimize ulaşabilmek için;

  • Teknolojik gelişmelerin sonucu olan modern yapım tekniklerini kullanmak,
  • Türk ve dünya standartlarına uygun imalat yapmak,
  • Üstlendiğimiz projelerde nitelikli ve yeterli personel ile çalışmak,
  • Çevreye saygılı olmak,
  • Kalite yönetim sistemi  sürecinde sürekli gelişim ve iyileşme için, tüm personelin süreç yönetimi ve uygulamasına katılımını sağlamak,

kriterlerini temel ilke olarak benimsiyor ve bu kriterleri titizlikle uyguluyoruz.

Saygılarımızla